Boraink

Minden év más, de szerintünk nincs rossz év.
Mindig meg kell figyelni és érteni az adott esztendő körülményeiből fakadt lehetőséget és a lehető legjobbat kihozni belőle.

Bikavér

Bikavér
Szerintünk a bikavérnek a legjobb bornak kell lenni-e. Színe bíborvörös, enyhén "poros", szűretlen és persze derítetlen. Illata sok sót, földet és fűszert rejt. Komplex borral van dolgunk, amit kostólva a bogyós gyümölcsök  mellet vibráló és izgalmas ízzel találkozhatunk (seprő). Alkotói: Merlot+Kékfrankos+Cabernet franc 

Kékfrankos

Kékfrankos
A Pajdos tetőn 1981 óta gyökereznek a tőkék mely az első telepítés volt a dűlöben. Könnyed, elegáns, gyümölcsös és egyben ásványos is, legnagyobb részt a meggy dominál benne. Az epres savósajttól kezdve, a vaddisznó sülten át, számos kompozíció kiváló kísérője.

Muscat Ottonel

Muscat Ottonel
Pincénk gyönygszeme, melyet határozott eltökéltséggel készítünk. Tölgyfahordóban érlelt, tartalmas, száraz és hosszan tartó parfümös illat, mely a zamat gazdagságában folytatódik. 

Mámor

Mámor
Kimagasló minőségű, az évjárat hatását prezentáló, ritka félédes vörösbor. Színe rubinvörös, illatában az áfonya, szeder és virágok jelennek meg. Gyümölcslikőrös ízek jellemzik. Ilyen különleges boralkotás 10-20 évente egyszer adatik meg.

Olaszrizling

Olaszrizling
Tükrös, halvány sárga szín. Gyümölcsös, friss illat. Kostólva enyhén ásványos, lendületes savakkal rendelkező bor. Ízében is a sok gyümölcs és a frissesség dominál. A könnyedség ellenére hosszú lecsengésű!

Turán

Turán
Tanninban gazdag, gyümölcsös, egyedi ízvilágú, virágos illatú, sötét színű vörösbor. Igazi kuriózum!